- Advertisement -

archiveрефрорма

ПравдаСветСиндикат

Зошто пензиите ја поделелија Франција?

Генерален штрајк во Франција, нацијата е вознемирена: се работи за пензијата. Францускиот пензиски систем е непрегледен. Но, зошто ли е...