Мизрахи: Заводот за рехабилитација на деца и младинци треба финансиски да се поддржи

Министерката за труд и социјална политика Рашела Мизрахи вчера го посети Заводот за рехабилитација на деца и младинци во Скопје.

Прочитај повеќе