Нов повик за поддршка на рибарството и аквакултурата

Од денеска до 9 јули отворен е новиот повик за развој на рибарството и аквакултурата во земјава. Право на аплицирање

Прочитај повеќе

Не сакате ниски плати, тогаш избегнувајте ги овие професии

Различните сектори имаат различни приходи, а многумина од луѓето сакаат да го изберат токму оној сектор кој носи повеќе пари.

Прочитај повеќе