- Advertisement -

archiveРобовладетелски

Колумни

Колумна: Робовладетелскиот работнички систем и „црната“ економија

Автор: Бобан Илијевски Се најавуваат африкански жештини и температурите над 40 Целзиусови степени... Што ќе биде сега со оние работници...