Рокот за користење на финансиската поддршка од 6.000 денари продолжен до 31 март

До 31 март е продолжен рокот за користење на финансиската поддршка од 6.000 денари за граѓаните. Одлуката е донесена денеска

Прочитај повеќе

Гевгелија: По вториот уписен рок во СОУ „Ј. Јосифовски“ – слободни уште 134 места

Во вториот уписен рок за запишување на ученици во учебната 2019/2020 година, во СОУ„Јосиф Јосифовски“ во Гевгелија, во прва година

Прочитај повеќе