Опасно и невистинито тврдење на Романски пулмолог дека протоколот за ковид-19 ги убива пациентите!

Без никаков доказ беа објавени низа тврдења од страна на Романски пулмолог – Флавија Грожан, во врска со лечење и 

Прочитај повеќе

Романија: Предлог за флексибилно работно време за родители кои немаат кој да им ги чува децата

Романската министерка за труд Виолета Александру препорача флексибилно работно време за родители кои немаат на кого да ги остават децата

Прочитај повеќе

Романските железничари најавија четиринеделен штрајк

Механичарите на возовите и другите вработеи во романската патничка железничка компанија ЦФР Цалтори се подготуваат за масивни протести кој ќе

Прочитај повеќе

Експертска сесија во рамките на проектот Модели на инклузивен менаџмент

На 26.06.2019 во Дрезден, Германија се одржа работна експертска сесија во рамките на проектот Модели на инклузивен менаџмент во хемиската

Прочитај повеќе