archiveРосоман

МакедонијаНовостиПравдаСветот на работникот

Здравствен работник од Росоман позитивен на Ковид 19

 Здравствен работник од Росоман е меѓу новозаболените од коронавирус во Тиквешко. Информацијата за МИА ја потврди доктор Ристе Јовановски, специјалист...