ФИТР и Рош Македонија со нов хакатон за иновативни решенија во е-здравство

Повик за учество на првиот хакатон: „Е-Здравство”, на кој се бараат иновативни мобилни апликации или веб-сајт за подобро управување со

Прочитај повеќе