- Advertisement -

archiveрудари

НовостиСветот на работникот

Како изгледаше дефилето на здравствени работници, спортисти, пожарникари, припадници на полицијата и армијата, рудари, земјоделци…

Со свечено дефиле на здравствени работници, спортисти, пожарникари, припадници на полицијата и армијата, рудари, земјоделци, волонтери на Црвен крст, извидници,...