Судот го казни АД „ЕСМ“ за непостапување по одлуката

Судот го казнил АД ЕСМ за непостапување во спроведувањето на провосилна пресуда, со која му се наложува на работодавачот да

Прочитај повеќе

(ФОТО) Синдикатот доби уште една пресуда: Ова е уште еден од низата докази за неправилното работење на АД ЕСМ

Од Самостојниот синдикат на работниците од енергетика, рударство и индустрија информираат дека после 3 години судски спор е добиена пресудата

Прочитај повеќе

ССЕРИ дава поддршка на протестот на КСС

Самостојниот синдикат на работниците од Енергетика,Рударство и Индустрија на Р.Македонија – ССЕРИ  дава целосна поддршка и се приклучува кон протестот

Прочитај повеќе

АД „ЕСМ“ со народни пари плаќа казни за непочитување на судски одлуки, велат од синдикатот

Самостојниот синдикат за енергетика, рударство и индустрија – ССЕРИ дава свое видување околу падот на Македонија на листата на Трансперенси

Прочитај повеќе