- Advertisement -

archiveрунда

МакедонијаСиндикат

Ексклузивно: Нова рунда на преговори помеѓу СОНК и МОН

Од неофицијални извори, Порталот Работник дознава дека денеска во Министерството за образование и наука ќе се одржи нова рунда на...