Дали сабота ви е работен ден или работите прекувремено?

Дали сабота ви е работен ден или работите прекувремено? Согасно закон, работното време во Република Македонија за една недела треба

Прочитај повеќе

Сабота, 14 декември ќе биде работен ден за вработените во дел од државните институции

Владата на Република Северна Македонија  на својата 167 седница донесе одлука 14 декември, сабота, да биде работен ден за вработените

Прочитај повеќе