Нови 7700 садници обезбедени за пошумување од страна Халкбанк и учесниците на HalkVeloGreen

Вчера во околината на Свети Николе вработените од Халкбанк и Македонски Шуми заедно со група ученици од гимназијата Kочо Рацин

Прочитај повеќе