- Advertisement -

archiveСадула Дураку

Правда

938 административци сè уште седат дома, Дураку: Наскоро сите ќе одат на работа

938 државни административци вработени според Рамковниот договор и натаму ќе седат дома, а ќе добиваат плата. Вицепремиерот, Садула Дураку, во...