- Advertisement -

archiveсаем

ЕкономијаМакедонијаНовостиСветот на работникот

Отворен Најголемиот онлајн саем за вработување: Над 500 отворени позиции во 130 компании од Македонија и регионот

Синоќа, точно на полноќ, започна Регионалниот саем за вработување Од 13 до 20 октомври, сите посетители на саемот, на mk.regionalensaemzavrabotuvanje.com можат да...
ЕкономијаСветот на работникот

Отворени над 500 работни позиции: во тек е најголемиот онлајн-саем за вработување во Македонија и регионот

Од 7 до 14 октомври посетете го најголемиот регионален онлајн-саем за вработување и испратете ја својата работна биографија за над...
ЕкономијаМакедонијаСветот на работникот

Над 30 илјади Македонци во виртуелна потрага по работа – потребен ви е само телефон за да се вклучите и вие!

Повеќе од 550 отворени позиции во Македонија, Хрватска, Србија и Босна и Херцеговина се сѐ уште достапни на првиот онлајн...