ЗАБРАНА ЗА ЛЕТОВИ ОД ВЕЛИКА БРИТАНИЈА И 14 ДЕНА ЗАДОЛЖИТЕЛНА САМОИЗОЛАЦИЈА

Министерството за здравство информира дека на главниот координативен кризен штаб е усвоен заклучок за нови рестриктивни мерки, односно забрана за

Прочитај повеќе

Србин смислил апликација за контрола на луѓето во изолација: „Нашиот систем тешко може да се измами“

“Лицето на кое му е одредена мерка самоизолација ја инсталира апликацијата и се регистрира во системот. Кога ќе дојде време,

Прочитај повеќе