- Advertisement -

archiveсаморегулација

Македонија

Европската федерација на новинари го поздрави Регистарот на порталите

Европската федерација на новинарите (ЕФН) го поздрави Регистарот за саморегулација на професионалните онлајн медиуми во Северна Македонија, инициран од Здружението...