(ФОТО) Судот одлучи: АД ЕСМ треба да му исплати над 1 милион денари на синдикатот

Самостојниот синдикат на работниците од енергетика, рударство и индустрија на својата фејсбук страна објави дека добил уште една пресуда во

Прочитај повеќе

Судот го казни АД „ЕСМ“ за непостапување по одлуката

Судот го казнил АД ЕСМ за непостапување во спроведувањето на провосилна пресуда, со која му се наложува на работодавачот да

Прочитај повеќе

(ФОТО) Синдикатот доби уште една пресуда: Ова е уште еден од низата докази за неправилното работење на АД ЕСМ

Од Самостојниот синдикат на работниците од енергетика, рударство и индустрија информираат дека после 3 години судски спор е добиена пресудата

Прочитај повеќе