archiveсамостоен

МакедонијаПравдаСиндикат

Неделковска: Со колективниот договор ќе се поправат грешките направени со нивелацијата на платите во културата

Претставници од Министерството за култура, Самостојниот синдикат за образование, наука и култура – СОНК и Синдикатот на културните работници на...
1 8 9 10 11 12 16
Page 10 of 16