ССЕРИ дава поддршка на протестот на КСС

Самостојниот синдикат на работниците од Енергетика,Рударство и Индустрија на Р.Македонија – ССЕРИ  дава целосна поддршка и се приклучува кон протестот

Прочитај повеќе