Општина Карпош објави оглас за субвенционирање на велосипеди и електрични тротинети

Општина Карпош го објави Јавниот оглас за одобрување субвенции на жителите на Општина Карпош, за купување на велосипеди и електрични

Прочитај повеќе

Општина Каропош прави реконструкција на рабниците долж улицата „Иван Аговски“

Општина Карпош ги обновува пешачките делови долж улицата „Иван Аговски“, во урбаната заедница Карпош 1, а се прави и реконструкција

Прочитај повеќе