- Advertisement -

archiveСамсунг

СветСветот на работникотСиндикат

Вработените во „Самсунг Електроникс“ добија дозвола да се зачленат во национален синдикат

Четвртиот и најголем синдикат во „Самсунг Елекроникс“ ќе стане дел од Федерацијата на Корејските синдикати оваа недела, рекле извори од...