Вработен во Државниот санитарен и здравствен инспекторат позитивен на ковид-19

Во Државниот санитарен и здравствен инспекторат (ДСЗИ) е потврден позитивен случај на заболено лице од ковид-19, објави МИА повикувајќи се

Прочитај повеќе