Скопје се поврзува со Санкт Петербург преку директна авиолинија

Рускиот авиопревозник „Нордвинд ерлајнс“ ќе отвори нова авиолинија од Скопје за Санкт Петербург во текот на месецов. По авиолинијата Скопје-Москва,

Прочитај повеќе