- Advertisement -

archiveСараево

Правда

Средба на градоначалниците на Прилеп и Сараево, Илија Јованоски и Абдулах Скака

Градоначалникот на општина Прилеп, Илија Јованоски деновиве престојуваше во неофицијална посета на Сараево, при што оствари средба со градоначалникот на...