КСС: Хронично болните се враќаат на работа без процена на ризикот од зараза со Ковид-19

Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија КСС е загрижена поради новонастанатата ситуација и новата реалност во која работниците кои беа

Прочитај повеќе

Петковски за Работник: Треба да се направи процена на ризик од Ковид – 19 на секое работно место

Секој кој нема да ја направи проценката на ризикот од САРС КоВ 2 како биолошка штетност на работното место е

Прочитај повеќе