Стравот од сајбер напади буди тревога во земјите од Источна Европа вклучувајќи ја и Македонија

Земјите во развој од Источна Европа стравуваат од најлошото сценарио откако беа сведоци на напади на други места во светот. 

Прочитај повеќе