Нападната филијала на Сбербанк во Сибир, тројца вработени се држат како заложници

 Непознато лице денеска упаднало во филијала на Сбербанк во сибирскиот град Тјумен и држи три лица како заложници. Според властите, полицијата

Прочитај повеќе