Средба Бектеши-Хоџа: Преку транспарентен процес ќе се креираат нови мерки за поддршка на бизнисот

Министерот за економија Крешник Бектеши денеска оствари работен состанок со претседателот на Стопанската комора на Северопзападна Македонија, Неби Хоџа. Министерот

Прочитај повеќе