Работник од МНТ паднал од висина, со тешки повреди бил пренесен во болница

Несреќен случај бил регистриран од полицијата околу 13:30 часот во Македонскиот народен театар во Скопје. Полицијата регистрирала несреќен случај околу 13:30

Прочитај повеќе