archiveСветска

МакедонијаСветот на работникотСиндикат

КСС: Специјалната Мисија на ИТУК ќе отвори случај за непочитување на работничките права во Македонија

Оваа недела во Македонија, Светската конфедерација на синдикати – ITUC (ИТУК) спроведува специјална мисија во Македонија со која отвара случај...
МакедонијаПравдаСветот на работникотСиндикат

СГИП: Да се преземат мерки за спречување на Корона вирусот поради транзитирањето на Кинеските работници

Имајќи ги во предвид препораките и заклучоците на Светската здравствена организација за Корона вирусот, најновите случувања во регионот и светот,...
1 2 3 4
Page 1 of 4