Исени: Руската агресија ќе донесе најголеми последици во енергетиката, нафтените деривати и транспортот

Дрилон Исени, извршниот директор на Стопанската комора на Северо-Западна Македонија, смета дека најмногу оваа војна ќе се одрази врз енергетиката,

Прочитај повеќе

10-годишен јубилеј на изборот ТОП 100 најуспешни компании организиран од Стопанска комора на Северо-Западна Македонија

Стопанската комора на Северо-Западна Македонија, и оваа година го организира веќе препознатливиот и ексклузивен настан за избор на најуспешните и

Прочитај повеќе

СКСЗМ потпиша Меморандум за соработка со Министерството за економија

Стопанската комора на северозападна Македонија (СКСЗМ) ќе назначи лице кое постојано ќе биде во директен контакт со Министерството за економија

Прочитај повеќе

Пост Ковид поддршка за 15 микро и мали компании

Стопанската Комора на Северо-Западна Македонија ќе поддржи 15 микро и мали компании во рамки на пост Ковид 10 трансформативната програма,

Прочитај повеќе