Најслаба туристичка сезона во Охрид во последните неколку децении

Охрид календарски ја троши веројатно најслабата туристичка сезона последните неколку децении. Оваа 2020 година требаше да биде рекордна, кога станува

Прочитај повеќе

Семејствата кои не го надминуваат нето износот од 22, 000 денари ќе можат да одат на организиран одмор

Министерот за економија Крешник Бектеши денеска на прес-конференција го најави стартот на мерката – организиран одмор на работници со ниски

Прочитај повеќе