Во странство по секоја цена – Македонците и во пандемија одат на сезонска работа

Легално со работна виза или на црно,  граѓани од земјава заминуваат на сезонска работа во странство. Актуелни дестинации за работа

Прочитај повеќе

Најбараната сезонска работа на море-се нудат следните работни позиции

Фотографи, бармени и готвачи оваа сезона ќе имаат можност да заработат повеќе пари на крајбрежните дестинации, бидејќи најблиските поморските дестинации

Прочитај повеќе