archiveсекретар

СветСиндикат

ЕТУК: Не постои Брегзит од кој работниците би имале придобивки

Европската Конфедерација на синдикати – ЕТУК верува дека не постои Брегзит од кој работниците би имале бенефиции. Во ваквите услови,...
ПравдаСветСиндикат

Меѓународните синдикати: Да се запрат репресиите и насилството врз луѓето кои протестираа во Хонгконг

Меѓународната Конфедерација на синдикати – ИТУК изрази целосна солидарност на нејзината членка – Конфедерацијата на синдикати на Хонгконг, после генералниот...
МакедонијаСиндикат

Конфедерацијата на слободни синдикати на средба со првиот човек на Меѓународната Конфедерација на синдикати, Шаран Бароу

Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија – КСС во рамките на форумот за минимална заработувачка на Источна Европа кој се...
Правда

Р. Македонија бележи големи постигнувања, Обединетите нации ја интензивираат соработката со нашата држава со конкретни проекти од граѓански интерес

Претседателот на Владата на Р. Македонија, Зоран Заев денеска се сретна со Росана Дуџиак, постојана координаторка на ОН во Р. Македонија....
1 2
Page 1 of 2