- Advertisement -

archiveсекторска

ЕкономијаМакедонија

МТСП: Разгледана програмата за реформи во вработувањето и социјалната политика 2020- 2022

Министерката за труд и социјална политика Мила Царовска, министерот за образование и наука Арбер Адеми, Никола Бертолини, претставник од Европската...