archiveсектор

МакедонијаСиндикат

СОНК незадоволен од покачувањето на платите за 5 отсто

Под знак прашалник почетокот на учебната година. Синдикатот на просветните работници СОНК е незадоволен од зголемувањето на платите од 5...
1 19 20 21 22 23 25
Page 21 of 25