Семејните вредности паѓаат се пониско на листата на приоритети кај младите луѓе

Автор: Бобан Илијевски Празниците секогаш не „тераат“ да се присетиме на нашите најблиски, да воспоставиме повторно контакт со нив и

Прочитај повеќе