ВРАБОТЕН ВО СЕРВИС ЗА АВТОМОБИЛИ ОСОМНИЧЕН ЗА ЗЛОУПОТРЕБА НА 912.570 ДЕНАРИ

Поднесена е кривична пријава против И.П.(33), поради постоење основи на сомнение за сторени кривични дела „злоупотреба на службена положба и

Прочитај повеќе

Индустри сервис подготувува 9,000 оброци за вработените во пет странски компании

За 17 години колку што постојат,подготвиле и послужиле над 15 милиони оброци – секојдневно од нивните кујни излегуваат оброци за

Прочитај повеќе