Microsoft сертифицирање на наставниот кадар во општина Карпош

Утре, 15.01.2020 година (среда), од 11:00 часот, во просториите на Цертиадриа ( бул. Јане Сандански бр. 71 А, Капитол Мол- Резиденс) ,

Прочитај повеќе