Македонија на сива даночна листа во ЕУ поради технолошко-индустриските развојни зони

Европската Унија ја стави Северна Македонија на „сива листа” поради недоволно исполнување на даночните критериуми, во прашање се технолошко-индустриските развојни

Прочитај повеќе