- Advertisement -

archiveСиндикалната

МакедонијаПравдаСветот на работникотСиндикат

Црн штрајк треба да има во правосудството, вели Јосевски

Ја свикавме оваа прес- конференција за да го изразиме нашето огромно незадоволство од зголемувањето на додатоците за судските службеници оваа...