СПМ: Синдикалната пролет не ги даде резултатите, каде и дали грешат синдикатите?

Ова е веста која осамна по порталите во Македонија и која најверојатно предизвика различни чувства и реакции помеѓу граѓаните на

Прочитај повеќе