ШТРАЈКОТ ВО ПОШТА СТАВЕН ВО МИРУВАЊЕ – прифатено барањето за зголемување на платите за 3.000 денари

Вработените во Пошта го ставија во мирување штрајкот, кој го започнаа вчера, откако е прифатено едно од нивните главни барања.

Прочитај повеќе

Синдикатите во АД Пошта започнуваат генерален штрајк

Соопштението на синдикалните организации во АД Пошта ви го пренесуваме интегрално:  Почитувани,   Поради неуспешниот трипартитен дијалог помеѓу Управниот одбор

Прочитај повеќе