ВИДЕО| Јовановски: Имам добиено два откази поради синдикално делување

Стојче Јовановски, се‘ уште вработен во КПУ Затвор – Скопје има добиено два откази коишто не се правосилни поради синдикално

Прочитај повеќе

(ВИДЕО) Директорот на КПУ Затвор – Скопје наложил да престане сопирањето на чланарината на Синдикатот на затворите

Директорот на КПУ Затвор – Скопје Филип Андов преку огласна табла наложил на Синдикатот на затворите при Синдикатот на администрација

Прочитај повеќе