РУЖИЌ ДО СИНДИКАТИТЕ: Ние не сме спротивставени страни, туку партнери

Вицепремиерот и министер за образование, наука и технолошки развој Бранко Ружиќ денеска го одржа првиот состанок со претседателите на четири

Прочитај повеќе