Илјадници Либанци направија човеки синџир низ државата

Во знак на поддршка на демомнстрантите , кои со денови протестираат против владата и корупцијата на политичките елити,денеска илјадници Либанци

Прочитај повеќе

Многу малку македонски компании соработуваат со странски фабрики

На прсти се бројат македонските компании што им продаваат на странските фабрики во индустриските зони и надвор од нив. Соработката

Прочитај повеќе