Работат 44, а плата земаат 1.410 лица

Година и пол по формирањето, Министерството за политички систем и односи меѓу заедниците сѐ уште е во фаза на просторно

Прочитај повеќе

Со ребалансот – помалку пари за водовод, повеќе за администрација

Со забавена динамика ќе се реализираат повеќе проекти за изградба на нови водоводи, системи за отпадни води и наводнување откако

Прочитај повеќе