Во Си-Ен-Ен многу вработени ќе работат од дома поради Ковид

Телевизијата Си-Ен-Ен одлучи вработените кои можат да работат од дома да не доаѓаат во деловните простории во Соединетите Американски Држави

Прочитај повеќе

Си-Ен-Ен отпушти тројца вработени бидејќи биле невакцинирани

Американската медиумска куќа Си-Ен-Ен отпуштила тројца вработени кои на работа доаѓале невакцинирани против коронавирусот, со што ја прекршиле политиката на

Прочитај повеќе