Нудат плата до 6.000 евра – никој не се пријавува за овој тип на работа во оваа европска земја

На Австрија и недостасуваат работници во скијачките центри, особено по воведувањето на строгите епидемиолошки мерки. Питер Мајер, сопственик на агенцијата

Прочитај повеќе